maandag 22 januari 2024

Week 3 - serviesgoed

Deze week gaat over kerstspullen, die al opgeruimd waren maar waarvan de dozen nog op zolder stonden. Een van de dozen bevat ons kerst servies, tenminste dat is de bedoeling. Elk jaar wissel ik onze beker collectie voor de kerstbekers en ander kerstservies. 

Dit jaar heb ik bewust gekeken naar de bekers die weer terug geruild werden. En heb meteen de rest van het kastje meegenomen. Afscheid nemen van spullen is moeilijk. Zeker serviesgoed met een verhaal. 

Hoe kan ik afscheid nemen van de beker met een persoonlijke foto. Niet. Dus dat heb ik ook niet gedaan. Maar wel van bekers zonder zo’n emotionele band. 

Deze week in prullenbak: 2 trommels, 1 cocktailshaker (mistte de dop) 

Deze week voor verkoop of de 2e hands winkel: 3 kerstbekers en 2 normale bekers en houten olie/azijn houder en een gedeelte van het blond servies (vooral bekers en theekommen). 

Ook deze week weer ruim 20 artikelen, als het zo doorgaat hou ik niks over. Nou nee hoor, het huis voelt nog net zo vol als toen ik startte. Er is aan de andere kant ook wat kleding binnen gekomen. 

Maar toch, na 3 weken zijn er 3 kastjes en lades opgeruimd en er zijn ruim 60 artikelen minder in huis. 

Fijne nieuwe week!

Lieve groet, Emilie

2 opmerkingen:

  1. Geen foto's er meer bij? :( Ik lees graag opruim avonturen van anderen ;) Inspireert mij daarna weer wat aan te pakken in huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een briljante uiteenzetting! Uw bericht is inzichtelijk, goed gemaakt en een genot om te lezen. Bedankt voor het delen van uw waardevolle perspectief.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn blog!