Achtergrond


Ik ben een groot fan van Flow en daarin staan voorbeelden van 365 dagen projecten. Ook weer in het vakantieboek 2012.

Omdat ik graag de leuke dingen van een dag wilde weten en onthouden, zijn we in de vakantie begonnen met elkaar de 3 leukste dingen van de dag te vragen. Dit vinden we als familie fijn om te doen, want je loopt je dag door en denkt "wat vond ik leuk, waaraan heb ik fijne herinneringen". Maar opschrijven kwam er niet van.

Toen ik via-via op 365dagenproject.nl terecht kwam, ging het toch weer kriebelen. Mijn huis is een doorlopend aandachtpunt en een kastje per dag opruimen zou fijn zijn. Daarom ben ik dit blog gestart. Mijn wens is om in 365 dagen het huis aan kant te krijgen, alle laatjes, kastjes en hoekjes op te ruimen.

Toen ik dit opruim-blog startte in november 2012 en naar mijn wensen had opgezet, bedacht ik dat het ook leuk zou zijn om al die leuke dingen te kunnen nalezen en ben ik ongeveer gelijkertijd begonnen met een 2e blog 3 leukste dingen per dag.

Sinds begin 2013 schrijf ik nóg een blog, een kookblog Eten van Emilie, minimaal 1 recept per week, soms meer...

En sinds februari 2013 schrijf ik een creatief blog Atelier Eem. Uiteindelijk wordt dit mijn 'hoofd'blog - als de 365 projecten afgelopen zijn...

Mijn man en kinderen zijn er ondertussen aan gewend dat mamma overal foto's van maakt en een blog schrijft...
De kinderen zeggen nu zelfs dat het fijn is dat ik dit project ben gestart, want ze zien ook dat het fijn is als er opgeruimd wordt. Hopelijk krijgen ze zelf ook 'de geest' maar als ik de kinderkamers bekijk is het nog niet helemaal doorgegeven - die opruim-geest....
Ach, ze zijn pas 8 en 9 jaar.


Tekst bijgewerkt 14 mei 2013

2 opmerkingen:

 1. Geweldig, een kijkje bij jou...
  een nieuwe volgster erbij...
  groetjes esther
  www.sensemaison.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi!!!
  Wat een enorm herkenbaar verhaal. Ik ben ook een grote fan van de Flow en raak erg geinspireerd door vrijwel alles wat ik erin lees en zie. Aangezien ik mensen ook wil inspireren en mijn verhaal wil delen, was ik ook van plan een website te maken. Ik was even aan het rondsnuffelen en kwam jou blog tegen... leuk hoor. Fijn om gelijk gestemden via deze weg te treffen... Leuk hoor.. Succes en vooral veel plezier met alles wat doet en niet doet ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn blog!