donderdag 11 april 2013

Dag 155 - klusjes in de keuken en het pootje van Suzy

Gisteren dus de keuken opgeruimd (duurde een uur) en het bed opnieuw opgemaakt, altijd weer een uitdaging, dus gelukkig samen gedaan.
En manlief heeft nog een klusje geklaard, want het mechaniekje voor het klapraampje in de keuken was kapot en dat heeft hij (met rubbertjes..) gefixt. Dat is heel fijn! Ook heeft hij het naaidoosje dat ik gistermorgen kocht, uit elkaar gehaald. Als ik het geschilderd heb, zet hij het weer in elkaar. En hij is bezig geweest met de gitaar die ik vond, heeft het stem-mechaniek eraf gehaald (er missen twee stemknoppen).

Maar vanmorgen had ik geen hoofd voor opruimen. Zag pas toen ik de deur uitging dat het 'papierbak-dag' was en heb wel de bak aan de weggezet. Toen ik op mn werk was, met manlief gebeld of hij de papierbak nog even wou legen in de papiercontainer.

Want ik maakte me zorgen over het pootje van Suzy.
Dat zat gisteravond laat tussen de deur - enorme miauw - ze is altijd heel stilletjes, heel beheersd, dus ik was zó geschrokken! Maar Bink stelde zich zo aan dat ik eerst dacht dat hij het was, dikke staart, blazen, maar 't was toch écht háár rechterpootje.
Ze wou er niet op staan/leunen.
Ik ging niet fijn slapen, was vroeg wakker en ben gauw naar beneden gegaan.
Gelukkig ging het vanmorgen beter met haar.
Ze staat er af en toe op, had haar nagelreflex zonder pijn, kwam zelfs naar me toe, wilde geaaid worden en heeft goed gegeten.
Bink wil heeeeel graag met haar spelen, maar ze doet (nog) niet mee aan zijn wilde spelletjes.
Ze springt wel weer op het aanrecht (om naar buiten te kijken) gelukkig.
Nu maar hopen dat het snel over gaat!

3 opmerkingen:

 1. arme poes, hier is dat ook weleens voor gekomen.
  deuren die dicht waaien er kan zo een staart ofzo tussen zitten dus heb ik om alle deurknoppen een stopper gedaan zodat er altijd wat ruimte op blijft. hopelijk heeft ze niets gebroken. succes, liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Even een dag aankijken maar als je dan ziet dat ze er nog steeds niet op steund zou ik even langs de dierenarts gaan hoor. En jij denkt nog aan je papierbak ikk ben de dagen dat die opgehaald word wel eens helemaal abuis (wat weer het resultaat heeft dat ik een keer of wat extra naar de milieustraat kan of dat er weer tig doosjes staan in de schuur)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och arm ding. Dikke knuf van mij, maar ik denk dat het wel weer goed komt. Het ziet er zo te lezen al weer goed uit. X

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn blog!