dinsdag 15 januari 2013

Dag 68 - bovenkant computerkast

Gisteravond ben ik bezig geweest met een volgende actie van de lijst  Klus 3 - Lege/oude dozen op de computerkast en dat was de bovenkant van de computerkast. Daar worden alle lege verpakkingen en dozen die nog gebruikt moeten worden (of teruggestuurd..) bewaard.

Maar wat ligt daar dan eigenlijk?
Ik vond er lege verpakkingen voor een spaarpot, koffie-roer-apparaat, auto-schermen, digitale tv apparaten (er moeten nog 2 digi-kastjes terug naar KPN).
Maar ook 5 lege ordners, dat is mooi, want daarmee kan ik de oude ordners vervangen van de administratie op de slaapkamer.
Alle lege verpakkingen heb ik platgemaakt en weggedaan.
De bovenkant van de kast schoongemaakt en besloten wat er op terug mag.
Dus er staan nu nog 3 dozen: 2 dozen die richting KPN moeten (of weg) en 1 doos waar de USB pick-up in zit, waarmee manlief de elpee collectie digitaliseert.
De ordners zijn mee naar boven.
Als ik een goede plek voor die usb pick-up kan bedenken gaat die er ook nog af. Dan kan het een beetje gezelliger, door een lamp of plantje op te zetten.

3 opmerkingen:

  1. Nou, dat is een duidelijk resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou dat is zeker een verschil zeg. Je vind vast nog wel ergens een plekje voor de andere spullen. Op zolder, onder de trap, in een kast of wat dan ook. Een plantje staat altijd gezellig vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heel erg hard gewerkt...en het ziet er stukken beter uit

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn blog!