zaterdag 6 april 2013

Dag 150 - en wat was de opbrengst?

De opbrengst van vandaag was een heel goed gevoel, lekker met mijn vriendin samen kletsen en andere mensen blij gemaakt voor kleine bedragen.

Maar goed, dochterlief en ik waren heel vroeg wakker, hebben heel vroeg de auto ingeladen.
We kwamen aan met heel veel tassen, bakken en koffers.
Alles opgebouwd en klaargezet... Laat de mensen maar komen dachten we... Alleen ze kwamen niet echt... Helaas. Totale opbrengst is 25 euro... Maar wel een hele leuke dag, met aardige mensen en een lieve vriendin om het mee samen te doen.

En mijn winst van vandaag, naast een zakcentje dus, is dat een moeder heel blij is weggegaan met puzzels voor haar kindje, kleding voor een mini bedrag richting goed doel gingen, we een ander blij hebben gemaakt met grote mensen puzzels en dat een pappa hélemaal blij werd van de Ariel puzzel voor zijn dochtertje (was even slikken voor Dochterlief want die had ze vaak gemaakt...)!

4 opmerkingen:

 1. en misschien koopt dochterlief de ariel puzzel wel weer een keer als ze 25 jaar is om een nostalgisch gevoel te krijgen hihi..
  ach 25 euro is leuk en het is gezellig geweest !
  fijn weekeinde,

  liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat de opkomst laag was, maar goed gedaan. Ook je dochter.

  Vanavond lekker de voetjes omhoog en vroeg slapen denk ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. JA jammer dat de opkomst laag was, dan kun je natuurlijk ook geen groot bedrag verwachten. Maar 25 euro vind ik dan toch nog best aardig hoor.

  Je bent in ieder geval weer van wat spulletjes af en de rest.... Ach die zet je gewoon ergens in een hoekje en als er weer een rommelmarkt of iets voorbij komt pak je deze spullen er zo weer bij. Wie weet gaat het dan veel beter :D

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn blog!