woensdag 14 november 2012

Dag 6 - spullen naar goed doel / stort

Afgelopen weekend kwam er bij de folders een plastic zak met verzoek tot donatie voor het goede doel binnen. Daar was ik blij mee!
Want er waren veel dingen om in de zak te stoppen: 2x een leeuwenrugzak, een winterjas, 2 spijkerbroeken, een t-shirt, 2 hempjes en 1 rok.

Daarna de keuken aangepakt, het oud papier wacht tot morgen want dan haalt school het voor de laatste keer op. We krijgen namelijk als proef van het RMN een grijze bak met blauwe deksel voor papier! Heerlijk, dan staat het niet meer in de keuken (hoop ik ;-))

Dan het verzamelde glaswerk (sauspotten / flessen) schoongemaakt, doppen en deksels eraf. Dit brengen de kinderen straks naar de glasbak.

De lege flessen leveren ze straks in bij de winkel.

De plastic-verzamelzak gaat naar de plaatselijke stort en de vuilniszak in de grijze container.
Nu de spullen uit de schuur er nog bij verzamelen in de auto - nog een plastic verzamelzak, oude houten kapstok, kattenkrabpaal waar alleen de onderkant nog van over is, kapotte printer en een kapotte laptop. naar de kringloop gaan een oude lantaarn, fietsmand waar ik niet mee kan fietsen, zak met ballenbak-ballen (hoe lang die er al hangen? mmm, 6 jaar, ongebruikt...want de bijbehorende opblaas ballenbak is toen overleden... ) en de roze auto (zie post van maandag jl)
Zojuist bij de kringloop en vuilstort geweest - heerlijk! Dat ruimt op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je reageert op mijn blog!