woensdag 5 december 2012

Dag 27 - kleine klusjes en 1 grote...

Vandaag een aantal kleine klusjes en één grote...
Eerste kleine klusje: De eettafel zag er niet meer erg opgeruimd uit....
Eettafel zonder opruimen...
De Flow 365 zelfmaak kalender, 2 sinterklazen, kopjes, papieren, er kwam vanalles 'boven tafel'.... Maar na even mijn best doen ziet het er weer prima uit.


eettafel weer opgeruimd

Dan de salontafel maar even onder handen nemen. kopje, boeken, tijdschriften, de Flow....


salontafel weer opgeruimd

en daarna was hij weer lekker opgeruimd. En omdat ik toch bezig was, maar even het randje van de buffetkast (geen voor foto) want dat staat meteen lekker opgeruimd.


buffetkast randje opgeruimd
En toen de grote klus - de foto's uitzoeken... de hele dag al mee bezig, maar de foto's van 2012 zijn besteld en worden vrijdag geleverd. Nu nog 2011, 2010, 2009 en 2008 nog :-)
We maken namelijk jaarplakboeken, maar dat is er al een tijdje (ahum) niet van gekomen...
Vanavond ga ik het plakboek van 2007 inplakken. Alles had ik al uitgezocht op maand en de foto's zijn al ongeveer een half jaar geleden thuis bezorgd.... 't wordt wel eens tijd, toch?3 opmerkingen:

 1. Het is net of ik onze eettafel zie, haha. Maar alles ziet er weer netjes uit!
  En dan de foto's. Sinds het digitale tijdperk laat ik de foto's niet meer allemaal afdrukken. En foto's van vakanties die ik wel heb afgedrukt, die verdwijnen snel in zo'n goedkoop insteek-fotoalbumpje. Terwijl ik wel allerlei souvernirs meeneem om er bij te kunnen plakken.
  Maar een jaarboek is ook een goed idee.
  Succes met inplakken vanavond.

  Ik had nog een vraagje. Hoe krijg ik zo'n menuutje bovenin zoals bij jou, dagboek, achtergrond, 3 leukste dingen. Ik krijg het maar niet voorelkaar. Misschien kun je me helpen.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kan ook deze site eens raadplegen als het op klussen aankomt http://www.karweifolder.nl/ zeker de moeite waard om eens te bezoeken!
  Met instructiefilmpjes bij vele klussen in en rond het huis.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn blog!