zondag 23 december 2012

Dag 45 - cadeautjeskast...

In huize Zonneveld is een cadeautjeskast, waarin we door het jaar heen cadeautjes in verzamelen voor alle feestelijke dagen van het jaar, voor onszelf, voor familie en voor vrienden. Normaal gesproken ziet het er niet zó rommelig uit, want dan is hij minder vol. Maar nu is het bijna Kerst en dat vieren we met héél veel mensen... Dus dan ziet de kast er zó uit
.

En toen de cadeautjes voor onszelf ingepakt waren, zag het er zo uit..
Nog steeds erg vol...
En als de cadeautjes voor de familie zijn ingepakt ziet het er zo uit:
Nu begint het er weer op te lijken...
De cadeautjes zijn mooi ingepakt en wachten om gegeven te worden...En de kerstboom is mooi ingericht met zuurstokken, chocolade kerstballen, puzzel kerstballen en strijkkralen vormpjes waarvan we hangers hebben gemaakt.


2 opmerkingen:

 1. Wow een hele cadeaukast. Ik ben al blij al is hier wat cadeautjes hebben liggen voor de gevallen oeps vergeten en nu. Maar dit is gewoon een winkelkast joh. Mooi hoor. Zeker nu hij weer overzichterlijk opgeruimd is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, we hebben een zeer uitgebreide familie en nu met kerst heb ik voor 8 kinderen en 18 volwassenen kleine cadeautjes ingepakt.. Onder de 5 euro, is op 2 na gelukt!
   Nu is de kast gelukkig leger, op het verjaarscadeau van nichtjelief na, zij is de dag ná kerst jarig. Daarna is het gelukkig tot maart over met de verjaardagen!

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn blog!