zaterdag 9 maart 2013

Dag 121- kinderkleding van vroeger

Al een tijdje staan er twee bananen dozen op de slaapkamer met oude kinderkleding van mij van vroeger. Oma ruimt ook op...
Dus daarnet met dochterlief gekeken wat ze past en wat niet. Erg leuk om te zien dat ze zoveel ervan past. Het is ook wel echt een jurken-kind. Was ik ook vroeger, nu niet meer, maar misschien komt dat wel weer.

Een kleine fotoshoot later...We hebben de keuzes gemaakt en als ik ze gestreken heb, hangen we de kleding in haar kast voor als de lente écht doorbreekt. Er is zelfs een lente jas bij, een lange zonnejurk en ook 2 vestjes!
Heel handig om te weten, want we gaan vandaag samen shoppen. Nou, jurkjes, bloesjes en vestjes hoeven dus niet... Maar wel broeken, want die zijn ondertussen allemaal te kort en/of kapot... Poeh wat heeft ze een groeispurt gehad.

Er is ook nog een hele doos met kleding van 1 of twee maten groter, dus die bergen we nog even op tot ze weer gegroeid is.

Fijne zaterdag!

3 opmerkingen:

  1. Wat leuk om je eigen kleding uit je jeugd nog te hebben en wat leuk om te zien hoe je dochter dit nu past en draagt, geweldig! Lekker shoppen vandaag, maak er een gezellige dag van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat leuk om je dochter weer terug te zien in je eigen kinderkleding zo. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hihi wat grappig om te zien die kleden uit de jaren '70/'80. Dus vandaag is het shop dag ;-) Shopse en lees straks je apjes maar even ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn blog!