zaterdag 9 maart 2013

Dag 122 - De Zak van Max

De shopsessie gisteren was heel gezellig. Ze liep helemaal blij in Utrecht rond in een kledingset van mijn oude kleding (rok en top) met maillot en laarzen - hihi.
We zijn heel leuk geslaagd bij de W.e voor een blauw rokje en bijpassend vestje. Tja, de broeken komen nog... Wel gepast, maar niet gekocht. Bij de C&A is dat een stukje goedkoper...daar had ik afgelopen week een leuke rozige broek voor haar gekocht. Zat prima.
De broek die ik toen voor haar broer kocht zat absoluut niet, oma heeft hem ingenomen zover het kon, maar hij heeft weinig bips en heup (hebben ze niet van mij... Haha) dus hij zakt alsnog af. Riem eromheen en het past prima.
Terug naar het shoppen van gisteren, bij La Place heerlijk glutenvrije friet, kippenpoot en salade gegeten. Dat kon voor mijn low carb ook prima (maar 6 frietjes..) en weer door. Langs de knutsel afdeling van de V.&D, daar vond ik vilt in allerlei kleuren (voor de kussen-lapjespoes...) en nog andere leuke en handige knutselzaken.
Bij B.art S.mit vonden we leuke haarelastieken, een Tina vakantieboek in de ramsj en bij Bijou B.rigitte een superleuke haarclip met hoedje erop en leuke oorbellen met vlindertjes voor haar verjaardag alvast.
Omdat we toch met kleding bezig waren, is de klus van vandaag de te kleine kleding uit haar kast te halen, te bekijken op kringloop, familie, zak van Max of voor een tweedehands markt.

In deze kleding stapel zaten nog een aantal broeken verstopt voor haar - dus het broekenprobleem is al weer opgelost!!

Toen was er voldoende ruimte om de kleding van mij van vroeger die nog te groot voor haar is, te kunnen opbergen in haar kast.

Dus de twee bananendozen zijn nu leeg, haar kast is opgeruimd én ik heb voldoende spullen voor de Rommelmarkt waar ik binnenkort met een vriendin samen sta. Ook de zak van Max vult al weer aardig.
En gisteren heb ik de F.low zitten lezen!! Ja, ja, ik kan het wel. Tijd voor mezelf. Ondertussen bakte de broodbakmachien het glutenvrije brood voor dochterlief. De broodbakmachine is speciaal voor haar. Is ook psychologisch trouwens, want ik kan natuurlijk gewoon brood bakken daarmee, maar dat doen we niet. Zo blijft het speciaal voor haar. Ons brood (als zelfgebakken) doe ik in de oven.

Bakken jullie wel eens eigen brood?

1 opmerking:

  1. Zo heerlijk wezen winkelen met dochterlief dus. Gezellig en vervolgens goed bezig geweest met de kast opruimen. Dikke duim van mij.

    Ennuhh brood bakken? Nee hier nooit ik vind het gewoon te veel moeite ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn blog!