zondag 3 maart 2013

Dag 115 - Lade buffetkast / knutselspullen...

Gisteren was een hele drukke dag waardoor ik weinig tijd had voor opruimen. Maar omdat we naar het Boekenfestijn zijn geweest had ik nieuwe boeken en knutselspullen om op te ruimen. Dus gisteravond toen de kinderen in bed lagen heb ik mijn lade opgeruimd en alle knutselspullen verzameld. De boeken staan in mijn computerkast naast de verzamelbak.
Handig die extra plank!! ;-)

Lade 'voor'


Lade 'na' 


Alle knutselspullen verzameld. En alles weer in de kast. T kan nog wel beter opgeruimd, maar daar heb ik nu geen tijd voor. We gaan zo op verjaarsvisite, naar een muziekvoorstelling en er komen 6mensen eten... En ik moet nog gaan koken, want anders red ik het allemaal niet eind van de middag...
Vanmorgen heb ik ook niet echt kunnen opruimen, maar wél het werkstuk over tijgers met zoonlief afgemaakt. Gelukkig is die druk nu weg, hij heeft het gemaild aan z'n juf dus we zijn benieuwd!!

Even een update:
Alles is gelukt, de verjaardagslunch was heel gezellig, ik heb de wijkkranten opgehaald, was om 14u thuis, heb de kip aangebraden en met de kinderen de salon en eettafel opgeruimd, de wc schoongemaakt en toen opa en oma kwamen om 15u waren we net klaar. Na de thee zijn oma, dochterlief en ik naar het theater gegaan en dat was super leuk! Een viool/cello concert. Dochterlief heeft ademloos zitten kijken, t duurde alleen ca 15 minuten te lang... ze werd erg onrustig van het stil moeten zijn ;-). Thuis aangekomen was mijn broer er al, opa had ze een borrel ingeschonken, chipjes gegeven. Manlief kwam thuis van zijn gitaarbouw workshop.
Ik heb kippendijen uit de oven afgemaakt, zelf samenstel salade bereid en frietjes gebakken. Voor de salade had ik allemaal lekkere dingen, in losse bakjes: krulsla, uitjes, plakjes tomaat, plakjes komkommer, mix van mozzarella/cherrietomaatjes/pesto, olijven en knoflook, gele paprika-reepjes en verschillende dressings. Hij heeft de tafel klaargemaakt voor met zn tienen en gedekt.
Mijn broer had het toetje meegenomen (ijs!!). We hadden koffie met een paaseitje toe.
T was erg gezellig!
En daarnet alle afwas gedaan, vaatwasser draait, keuken is opgeruimd, tafel is opgeruimd en weer ingekort. Het spul ligt in bed en nu nog even rustig zitten!

2 opmerkingen:

  1. Wat ga je maken voor je gasten?
    Fijne dag..en vergeet niet te ontspannen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach soms moet je jezelf ook even de ruimte geven om niet te hoeven opruimen. Dan zijn andere dingen even belangrijker dan opruimen. Daar is niets mis mee ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn blog!