maandag 7 januari 2013

Dag 60 - jammer, de kerstvakantie is voorbij...

Vanmorgen de was in de droger gedaan, een aantal kerst-dozen waar alles in moet naar beneden gehaald en daarna de kerstboom leeggehaald. 

Ik dacht manlief gaat vandaag verder om alles weer 'normaal' te krijgen: verlichting uit de kerstboom, kerstboom naar buiten, alle stickers van de ramen af terug in de verpakking, de staande lamp weer terug bij de bank, de schilderijen weer aan de muur.
Maar manlief had hele andere nuttige dingen gedaan, jassen naar reparateur, gevoerde laarzen gekocht, boodschappen gedaan, gekookt.

Dus toen ik thuis kwam begonnen met de stickers van de ramen te halen. En een kandelaar uit elkaar gehaald en opgeruimd. Hij gaat morgen verder! Boom leeg en naar buiten, dan kan hij mee met de 'groene bak' ophaal dag.

Misschien ook wel met een verandering in de inrichting, want we hebben besproken de witte tafels uit de achterkamer te halen en daar de stoeltjes  + het tafeltje van de slaapkamer neer te zetten.
Dit schept ruimte in de slaapkamer en zal gezellig staan beneden in de achterkamer. Hopelijk lukt het om dit vandaag te doen, anders wordt het woensdag. Dan kunnen meteen de kleine schilderijtjes en tekeningen die wachten op 'tonen' rechts op de muur komen.

1 opmerking:

Wat leuk dat je reageert op mijn blog!