maandag 21 januari 2013

Dag 74 - badkamer deel 3

Toen de kinderen druk waren met hun lades, ben ik weer richting badkamer gegaan...
Maar nu het plankje voor de badproducten en die kant van het bad.
Zó ziet het er vooraf uit...
En als ik alle spulletjes van het plankje (poeh wat heeft manlief veel verschillende producten) en de gezellige eendjes en ander kinderspeelgoed van de badrand af heb, blijkt het er zo uit te zien... !!
Hulplijn gebeld...Dat kan weer schoon worden met HG voegenspray volgens mijn moeder. Ze heeft gelijk, wel goed luchten de badkamer, inspuiten, half uur in laten trekken (kan ik mooi even een was erin doen) en met een schoonmaakhandschoen aan, met water en een spons schoonmaken.
Zo dat is beter. En als ik alle producten heb uitgezocht, lege verpakkingen weggegooid en de rest teruggezet, ziet het weer lekker fris en schoon uit.

Nog maar 1 kleefplek, de andere kant van het bad en regelrand waar de kinderspullen 'wonen'... Maar dat komt morgen!

3 opmerkingen:

 1. Wat zul jij lekker badderen de eerstvolgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooo ja die vervelende schimmel in het kitwerk. Meestal is het niet volledig weg te halen, maar het is al stukke beter. Gewoon anders nog een keertje proberen wie weet krijg je het er nog wel helemaal uit. extra tip een washandje op de plek lekker met HG ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is een goede tip! Die ga ik doen, want je ziet nog steeds een rand kalk zitten. Maar gelukkig valt het al een stuk minder op :-)

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn blog!