donderdag 14 februari 2013

Dag 98 - post en pakketjes

Nou ik heb het geweten, mijn dvd en cd opruim sessie van gisteren.
Ik had Mailmydisc gevuld met nieuw aanbod en prompt kreeg ik 6 verzoeken!! 1 Barbie-film mocht tóch niet weg van dochterlief. Ze had échte tranen, nou ja - schatje toch - dan houden we hem! Dus die heb ik gecanceld en uit het aanbod gehaald. De andere barbiefilm, Horton, Cars en Columbo zijn akkoord. Ook de Liedjes op de Boerderij - cd van Ernst en Bobbie krijgt een ander leven!
Dus... we hebben gisteren nog twee films zitten kijken - lekker met popcorn - voor ze in de enveloppen moesten: Horton (Marion hij komt er aan...) en Barbie en de magie van Pegasus.
En +C onny , ik ben zelf thuis de allergrootste fan van Disney, Pixar en andere tekenfilm makers. :-)Mijn favoriet van vroeger is De Aristokatten en van de nieuwe kan ik niet goed kiezen, maar favoriet zijn Rapunzel, Madagascar en Chicken Run.

Ik stuur ook nog twee Postcrossing kaarten naar Rusland....
Eentje naar een man die dacht grappig te zijn en bij zijn profiel zette dat hij van vrouwen en 'big boobies' houdt. Die krijgt de romantische omhelzing kaart - beetje romantiek daar in Rusland kan geen kwaad. Dit is trouwens een oude voorkant van een Jasmijn-boekje - romantischer kan je het bijna niet krijgen...
En eentje naar de Russische dame die een kaartje wilde ontvangen van wat IK nou leuk vind om te krijgen. Ik hou van bloemen, dus die krijgt de vaas met bloemen (van Flow).

En dan mijn Valentijnspakketje voor mijn eigenste Valentijn: manlief! Hoefde niet op de post hoor, gewoon op z'n pc gelegd. Vindt hij vanzelf...

2 opmerkingen:

  1. Slim, die ruilacties!!
    Dat je die man nog een kaart wil sturen, na zijn flauwe profiel. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha ik ontdek steeds meer overeenkomsten tussen ons hihi. Ook ik ben een grote fan van deze films :-D

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn blog!