maandag 11 februari 2013

Dag 95 - Plakboek voorbereiding januari en februari 2013

Om mijn goede voornemen voor de plakboeken eer aan te doen, ben ik na het afgelopen weekendje 'uit' een envelop "Februari 2013" gestart (hergebruik van Februari 2006 - ha!).

De envelop voor Januari 2013 had ik al gemaakt en daar kon het e-ticket mooi bij. Dit was voor een theatervoorstelling in 't Spant met Jelka - "Zadelpijn 2 - het verwende nest". 't was weer hilarisch.

Een paar bonnetjes zitten al in de Februari-envelop, maar de rest is van afgelopen weekend. Rechts boven de namen van onze kinderen in het Chinees, ze zijn naar het Chinese Nieuwjaarsfeest in Den Haag geweest met opa en oma.
Wij waren in Arnhem (shoppen), Brummen (slapen) en Zutphen (museum). En dan is het pas 11 februari. Gepland staan nog de verjaardag van Jelka, Valentijnsdag, uit eten met Els, Krokusvakantie, misschien naar de HuisHoudBeurs (echt?!), 11,5 jaar getrouwd op 18 februari, naar de Little Mermaid musical, eten bij vrienden en naar het zwembad.
En heel af en toe moet er ook nog gewerkt worden, zoals nu - hihi.

Fijne maandag!


3 opmerkingen:

  1. Zo te lezen een bol leuks voor de boeg deze maand. Leuk hoor en ook al weer goed best om alles al weer te verzamelen voor het plakboek.

    Lekker bezig ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke dingen allemaal, geniet er maar van en met zo'n envelop heb je ook nog de napret en de herinneringen!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn blog!