zaterdag 5 januari 2013

Dag 58 - yes, weer een plank van de kledingkast opgeruimd!

Het irriteerde me al een tijdje dat de bovenste plank van de kledingkast zó vol zat.... Met in de loop der tijd verzamelde slopen, hoeslakens, dekbedovertrekken en dan voor zomer en winter, dikke en dunne hoeslakens, enkele kussenhoezen, maar ook de oude set kussenhoezen van de kussens van de bank (zwaar versleten..), van alles was er ingeschoven.
We hebben 1 x een 2persoons set voor de logeerkamer en zelf gebruiken we eigenlijk maar 4 tweepersoons sets (2 in de winter, 2 in de zomer - waarvan er eentje z'n langste tijd gehad heeft).


Vandaag met manlief samen alles eruit gehaald, plank schoon gemaakt en de spullen uitgezocht.

Jeetje wat hebben we veel, 4 hoeslakens voor ons oude tweepersoons matras (hebben we al twee jaar niet meer), 5 sets die in meer en mindere mate compleet waren en álle hoeslakens lagen bij ons in de kast. De hoeslakens heb ik verdeeld over de logeerkamer, kamer zoonlief, kamer dochterlief en onze kamer. Dat scheelt!
Verder hebben we 1 kapotte set weggedaan, 1 oude set + de tweepersoons hoeslakens voor de Kringloop bestemd en besloten dat we 3 sets wilden houden. 1 set zit in de was, 1 set in de kast (zomerset) en met 1 set het bed opgemaakt.
Wat een fijne schone, opgeruimde, maar wel erg lege plank...

Nu kan de schuifdeur van de kast er weer makkelijk langs!

1 opmerking:

Wat leuk dat je reageert op mijn blog!