zaterdag 2 februari 2013

Dag 86 - bovenste plank computerkast (en printer perikelen)

De computerkast blijft een aandachtspunt.
De printer gaat steeds offline (geen wifi) en volgens de fabrikant kan dat te maken hebben met het 'staan in een dichte kast' maar ja, als ik de kast open laat wonen er binnen de kortste keren 2 katten in... Bink heeft al via slinkse wijze geprobeerd via de bovenkant naar binnen te komen en schrok zich rot toen ik daar achter kwam en hem eraf haalde - HiHi
Dus we gaan kijken of de printer 'online' blijft als hij naast de stereo staat op het kastje. Maar ja, daar moet ik wat voor reorganiseren...
En dan heb ik ineens een schuifplank in de kast over... wat moet ik daar nou mee? Eerst maar eens afwachten of deze locatie beter is voor de printer.

Dus ik concentreer me op de bovenste plank. Wat lígt daar toch allemaal. Ik kreeg de tip 15 dingen op te ruimen... 5 mapjes Bankafschriften van de afgelopen jaren, dat is niet meer nodig in dit digitale tijdperk. Ik draai eens in het half jaar de ING boekingen uit. Lijkt me voldoende. Dus alles van voor 2011 gaat de papierbak in. Dat ruimt lekker op!
Nog 10. Er staan oude agenda's, de adressen check ik of ik ze in de huidige heb staan, de rest gaat bij de inplakspullen. Nog 2. Er staan boekjes die daar helemaal niet horen... In de boekenkast en klaar!
- ik heb alleen geen foto's, hij laadt ze niet. Ik zit namelijk bij judo dit te schrijven. Ik voeg ze toe als het weer werkt.
Wat ligt er nog meer? Dat komt later. Hieronder de foto's!!2 opmerkingen:

  1. Heb net even wat dagen op je blog gelezen ,dappere aktie ,ga je maar eens volgen dit soort acties kan erg stimulerend werken hi hi ,gr marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooo Meid wat ben je weer lekker bezig goed hoor lekker weggooien. Waarom zou je het ook allemaal bewaren hé. Bij mij werkt de 15 dingen opruimen goed om weer even de schouders er onder te zetten. ook ik ben weer lekker bezig ook al is het niet dagelijks ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn blog!